Тушонка в духовці зі свинини

тушонка в духовці

Сьогодні дуже простий і швидкий рецепт, який допоможе вам швидше нагодувати родину. Будемо готувати тушонку зі свинини в духовці. Ви можете взяти будь який рецепт приготування в автоклаві і використовувати його для приготування в духовці.

Головне пам’ятати що температура приготування має бути вищою 150 градусів. Сама така температура знешкоджує бактрії ботулізму. Я готую при 160 градусах, бо багато духових шаф трохи лажають з температурою.

Сам рецепт дуже простий і потребує мінімум зусиль.

Інгредієнти
  • Свинина 1 кг
  • Сало 150 г
  • Сіль 1 ст.л.
  • Спеції за смаком  
Кроки
Друк
  • Свинину промити, нарізаємо шматочками розміром з куряче яйце. Краще вибирати більш жирні шматки свинини. Але я робила з корейки, теж вийшло смачно. Солимо, додаємо спеції.
  • Сало можна пропутисти через м’ясорубку, або дрібно нарізати. Якщо сала немає, не хвилюйтесь. Просто тушонка буде трохи менше зберігатись.
  • Банки вимийте, стерілізувати не потрібно. На дно я кладу маленький шматочок лаврового листя. Потім сало і наступним шаром м’ясо. Наповнюйте банки не повністю, по обідочок. До кришки має залишатись пару сантиметрів. Закручуємо кришки.
  • Ставимо банки в духовку. Я в деку для запікання наливаю воду, потім ставлю банки. Готую 4 години при температурі 160 градусів. Після закінчення часу даю охолонути прямо в духовці.
  • Зберігати до півроку в прохолодному темному місці. Я зберігаю в шафі подалі від духовки і інших приладів.
Поделиться с друзьями
Рейтинг
( 2 оцінки, середнє 4 з 5 )
gotovka.com.ua
Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
Нажимая на кнопку "Отправить комментарий", я даю согласие на обработку персональных данных и принимаю политику конфиденциальности.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.