Торт Молочна Дівчинка з фруктами і згущеним молоком

Сьогодні пеку торт “Молочна дівчинка” з фруктами. Мабуть, це один з найпопулярніших рецептів коржів для торта. Вони чудово поєднуються з різними видами крему – з вершковим, творожним, пломбір і т.п. Головне пам’ятати, що коржі для “Молочної дівчинки” дуже солодкі, тому крем повинен бути достатньо нейтральним. Щоб додати баланс у смак торта, я додаю кислинку. У цьому випадку це ківі. А для краси розрізу додам персики і банани. Можна використовувати вишні, полуницю, клюкву – все, що вам подобається.

Торту потрібно дати добре пропитатися. Я раджу мінімум 12 годин. Тоді коржі насичуються вологою з крему, вони стають надзвичайно ніжними.

Варіантів крему до цього торту купа. Я найчастіше готую з вершковим сиром. Або більш бюджетний варінт з кисломолочним сиром. Такий крем, навпаки, віддає вологу. І торт стає більш “стійким”. До речі, крем на кисломолочному сирі не лише смачний, але й відмінний варіант погодувати ваших дітей порцією корисного сиру. За смаком він дуже схожий на дитячі сирки. Головне пам’ятайте, коли готуєте крем, що він повинен бути не дуже солодким.

Інгредієнти
Порції: +10
  • Тісто
  • Яйця 2 шт
  • Сгущене молоко 360 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Борошно 200 г
  • Ваніль
  • Розпушувач ½ ч.л.
  • Сіль дрібка
  • Крем
  • Кисломолоний сир (або вершковий сир, маскарпоне) 250 г
  • Вершки 33% 250 мл
  • Цукрова пудра 100 г
  • Ваніль
  • Фрукти
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Яйця взбити добела. Додати згущене молоко. Знову взбиваємо міксером. Додаємо розтоплене вершкове масло, ваніль, сіль і добре перемішуємо.
  • Муку просіяти, додати розпушувач. Перемішати. Додаємо муку з розпушувачем до яєчно-масляної суміші. Добре перемішуємо міксером.
  • На антипригарному або змащеному маслом пергаменті малюємо 8 кругів діаметром 18 см. У мене поміщається по 2 круги на один лист. Ложкою розподіляємо тісто. І пекемо в добре розігрітій духовці при 180 градусів до готовності коржів. Готові коржі з золотистими краями, дуже сильно запікати не потрібно. Можете спробувати перший раз зубочисткою. Готові коржі можна перекласти пергаментом, завернути в плівку і зберігати в холодильнику.
  • Для крему збийте вершки з цукровою пудрою, ваніліном. Творог протерти через сито і додати до вершків. Добре збити.
  • Процес збирання торта детально показано на відео. Я використовую кондитерське кільце, мажу коржі кремом і вкладаю нарізаними бананами, ківі та консервованими персиками. Виходить дуже красивий розріз, який також я показала у відео. Ставлю в холодильник на ніч.
  • Вранці виймаю торт, роблю ще половину порції крему і вирівнюю боки та верх торта, ставлю на 30 хвилин, а краще на годину-дві в холодильник, щоб крем затвердів. Прикрашаю торт “Молочна дівчинка” замороженою смородиною та малиною, свіжим ківі, кусочками папайї, коктейльною вишнею.
  • Торт виходить дуже ніжним і смачним. Коржі “Молочна дівчинка” солодкі, насичуються вологою від нейтрального творожного крему з вершковим смаком, а кислинка фруктів підкреслює солодкість згущеного молока в коржах. Рекомендую спробувати!
Поделиться с друзьями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
gotovka.com.ua
Залишити відповідь

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
Нажимая на кнопку "Отправить комментарий", я даю согласие на обработку персональных данных и принимаю политику конфиденциальности.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.